WintecLite D'Lux dressursadel
search
  • WintecLite D'Lux dressursadel
  • WintecLite D'Lux dressursadel
  • WintecLite D'Lux dressursadel
  • WintecLite D'Lux dressursadel
  • WintecLite D'Lux dressursadel

WintecLite D'Lux dressursadel

€ 755.00
Inklusive MVA Los productos fuera de stock inmediato pueden demorar algo mas en llegarle.

Du vil føle deg balansert og trygg på dressurhesten din i denne førsteklasses supermyke og grippy salen - en sal som er så lett at det er en lek å sadle opp! Beinet ditt vil ganske enkelt synke ned i et naturlig spor, og kontakten og kommunikasjonen blir uanstrengt. Dressurhesten din vil nyte de supermyke panelene som former seg i og rundt musklene og omfavner deres unike form i hver bevegelse.

Farge: Sort
Talla silla de montar: 17"
Antall
Producto bajo pedido (tarda algo mas)

  Política de seguridad

Nuestra web está protegida por el protocolo de seguridad SSL. De esta forma nos aseguramos la total confidencialidad de sus datos y operaciones.

  Política de envío

Damos la opción al cliente de elegir que tipo de envío y que agencia de envíos prefiere.

  Política de devolución

Posibilidad de devolución durante los primeros 14 días.

WintecLite D'Lux dressursadel med HART NY & FORBEDRET!

Dressage D'Lux-salen er den perfekte lette salen for ryttere som ønsker ekstra luksus og grep i en dressursal. Det er en flott måte å oppleve den ultimate komforten for hest og rytter. Denne salen er ideell for dressurtrening i all slags vær, og har høyteknologiske, slitesterke, værbestandige og lettstelte materialer som også er ekstremt myke og komfortable! Den ultra-nære kontaktdesignen og grippy Equi-Suede-materialene jobber sammen for å støtte dressurposisjonen din. Et raffinert design gjør at benet ditt enkelt kan finne en naturlig groove på hesten din, og kontakten og kommunikasjonen blir uanstrengt. For hesten din vil de glede seg over de supermyke panelene som former seg i og rundt musklene, for en tettere og mer stabil passform. Denne salen har alle fordelene med Horse and Rider Technology ... vi kaller dette HART. Funksjoner: Beskyttende demping: CAIR Cushion System Precision Custom Fit: EASY-CHANGE Fit Solution Ergonomic Flex: Elastiflex Tree Free Movement: Performance Panel Technology Overlegen rytterytelse: Comfort Seat Technology Mer informasjon om HART: Det revolusjonerende CAIR Cushion System erstatter tradisjonelle fyllinger i setepanelet med luft. Det er to uavhengig forseglede luftputer i hvert salpanel. Konseptet med luft, som den ultimate dempingen for hesten din, er enkelt. Luft, som er et flytende medium, vil hele tiden tilpasse seg hestens arbeidende muskler. Dette betyr at vekten din blir jevnt fordelt over hele lengden på puten, noe som praktisk talt eliminerer trykkpunkter. Dette resulterer i friere bevegelse, bedre holdning og en gladere hest. Sammen tilbyr EASY-CHANGE Gullet System og EASY-CHANGE Riser System en total tilpasningsløsning for hestens absolutte komfort og din trygghet. Alle justeringer er målbare, symmetriske og fullstendig reversible, noe som sikrer full tillit til din evne til å skreddersy salen din.

Supermykt sete | Supermyke paneler

Vekt: 4,5 kg / 9,9 lb

05477.006.144.088

Spesifikke referanser

mpn
WHDRLDXXXXBLK43
Kommentarer (0)